Europrof biedt een kort en krachtige Hotel Management Opleiding bomvol ervaring en buitenlandse stages op top niveau

Europrof Horeca Opleidingen is een kleine particuliere 5* hotelschool in een prachtige omgeving in Moergestel (Noord-Brabant).   

Europrof staat voor excellentie in de service, passie en ambitie in de hospitality wereld. Bij ons is er ruimte om je talenten te ontdekken en je dromen in de praktijk te brengen!

Uit de ervaring en expertise van de afgelopen jaren komt het huidige programma voort. Onze “Hotel Service Management” kwalificatie is de 1ste horeca kwalificatie in Nederland op NLQF/EQF niveau 5. Met dit NLQF niveau op je diploma wordt het voor jezelf en (potentiële) werkgevers, zowel nationaal als internationaal, inzichtelijk op welk niveau je gekwalificeerd bent. Het Europrof diploma is het beste paspoort naar je internationale carrière in hospitality.

Het programma is een perfecte balans tussen theorie en praktijk. 

Driemaal een half jaar intensieve theorie, in kleine klassen met ondersteuning van o.a. onze eigen online leeromgeving, “real life”-projecten, masterclasses. Trends in de hospitality komen in het programma aan bod zodat de kennis altijd up-to-date is.

Als enige opleiding in Nederland biedt Euoprof ieder studiejaar een stage van 5 tot 6 maanden in een van de beste hotels in Europa. Onze partners zijn uitsluitend 4-of 5-sterrenhotels. Door onze goede samenwerking met het Europees subsidieprogramma Erasmus+ bestaat de mogelijkheid een beurs voor je stage in het buitenland te ontvangen. Daardoor kun je zonder extra kosten een prachtige internationale ervaring opdoen.

Voor ons is iedere studente uniek en waardevol. Respect voor elkaar staat hoog in het vaandel. De kleine groepen en de persoonlijke coaching zorgen voor optimale talentontwikkeling.

Europrof wil bijdragen aan een grotere maatschappelijke waardering van beroepen in de dienstensector. Daarom willen we de studentes opleiden tot professionals die niet alleen thuis zijn in de technische vakken, maar die ook al hun talenten en competenties hebben kunnen ontwikkelen. Er is aandacht voor goed gedaan werk, respect voor de persoon, verantwoordelijkheid en teamwork. Dit helpt om het beroep als een echte dienst in de maatschappij te kunnen uitvoeren.

Conferentieoord Zonnewende van Stichting SOKA is door S-bb erkend als leerbedrijf waar studentes van Europrof praktijkprojecten uitvoeren.