Informatie

Heeft u een vraag of opmerking? Wenst u aanvullende informatie of een persoonlijke rondleiding? Laat het ons weten.

Stuur ons een bericht

ROUTEBESCHRIJVING

Download PDF

 Plan route online

Europrof horeca opleidingen
Tilburgseweg 54
5066 BV Moergestel

+31 (0)13 513 22 65
europrof@europrof.nl

Middelbare scholieren

Heb je een vraag over de studie of over een bezoek, kijk dan eerst bij opleiding en open dagen. Hier vind je alles over de school, de opleiding en kun je je inschrijven om een bezoek te brengen om je te oriënteren. Ook vind je onder open dagen een lijst met veelgestelde vragen. Voor andere vragen mag je ons uiteraard mailen via: europrof@europrof.nl.

Decanen

Europrof hecht groot belang aan een nauw contact met decanen. Uiteraard zijn u en uw leerlingen altijd welkom voor een open dag, meeloopdagen, een rondleiding, een kookstudio bij ons of op uw locatie.
Wilt u een decanendag in Europrof organiseren? Dat kan! Deze wordt dan speciaal voor u en uw collega’s georganiseerd.
Naast het verstrekken van informatie op onderwijsbeurzen en het verzorgen van open dagen en studiemarkten op schoolgemeenschappen bezoeken wij ook scholen om voorlichting te geven over onze opleidingen.

Wilt u dat wij uw school bezoeken, stuur dan een berichtje naar europrof@europrof.nl.

Alumni

Door de vereniging van oud-studentes blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en blijf je contact houden met je studiegenoten. Voor meer informatie kun je mailen naar  europrof@europrof.nl.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar. Indien u interesse heeft in een eventuele toekomstige vacature laat ons dit dan weten via europrof@europrof.nl.

DutchEnglish