Europrof eerste prijs voor presentatie

Op zaterdag 15 November 2014, ontving Europrof de eerste prijs voor de beste presentatie tijdens het evenement ‘ZIEN DOEN BELEVEN’.
‘ZIEN DOEN BELEVEN’ is een opleidingsmarkt voor leerlingen die nu in de 3e of 4e klas zitten van het VMBO en moeten kiezen voor een vervolgopleiding. Deze markt wordt georganiseerd door het Beatrix College en het Reeshof College in Tilburg.


Diverse MBO scholen, waaronder ook Europrof, gaven informatie over hun opleidingen (ZIEN). Daarnaast werden doe-activiteiten aangeboden (DOEN) en vond er uitwisseling plaats tussen de vertegenwoordigers van de opleiding en de leerlingen (BELEVEN).
De jury was van mening dat Europrof de eerste prijs verdiende omdat de presentatie en gedrevenheid vanuit de studenten van Europrof super was! Ze waren enthousiast, straalden kennis uit en presenteerden zich uitstekend.
Hartelijk gefeliciteerd STUDENTES van EUROPROF!!!