Missie

Europrof heeft als ideaal de sociale waardering van de beroepen in de dienstensector te vergroten. Europrof wil studentes opleiden tot competente professionals die beantwoorden aan de behoeften van de arbeidsmarkt. Daarom schenkt Europrof niet alleen aandacht aan technische vakken. Studentes krijgen een integrale vorming die gericht is op de ontwikkeling van al hun persoonlijke talenten en competenties. Speciale aandacht wordt geschonken aan vaardigheden die hen helpen hun werk als een dienst aan de maatschappij uit te voeren: het belang van goed gedaan werk, respect voor de persoon, verantwoordelijkheid, teamwork zijn daarvan voorbeelden.

De persoonlijke vorming die de studente krijgt is geïnspireerd op het christelijk mensbeeld. Dit betekent niet dat Europrof alleen christelijke studentes verwelkomt. Zeker niet. Het betekent juist openheid en respect voor elke afzonderlijke persoon en voor haar overtuigingen. Voor Europrof is iedere studente uniek en waardevol.

Conferentieoord Zonnewende van Stichting SOKA is door S-bb erkend als leerbedrijf waar studentes van Europrof praktijkprojecten kunnen uitvoeren

www.soka.nl

DutchEnglish