Directie

Drs. Miríam Olid

“Wat is mooier dan werken om anderen gelukkig te maken?”

Drs. Miríam Olid
Aracely Andreu

“De praktijk is de
beste leerschool”

Aracely Andreu

Raad van advies

De directie wordt bijgestaan door een raad van advies die haar adviseert aangaande strategische en operationele zaken. In deze raad van advies hebben zitting:

Dhr. Godfried van Gestel

De heer van Gestel heeft veel ervaring als leidinggevende bij grote en kleine groepen mensen. Hij heeft onder andere als directeur Fractiebureau Tweede Kamer van het CDA gewerkt en is directeur bij intGGr, een bedrijf gespecialiseerd in interim-management en coaching.

Dhr. Godfried van GestelVoorzitter
Dhr. Heinz Strobl

De heer Strobl heeft een lange carrière in de internationale hospitality industrie. Hij was in Nederland directeur van het Amstel en American hotel in Amsterdam en Hotel Des Indes in Den Haag, vice president en COO Europa voor de Inter-Continental Hotels Group. Tegenwoordig is hij directeur/eigenaar van Strobl Hospitality Consultancy.

Dhr. Heinz StroblLid
Dhr. Piet Rutten

De heer Rutten is vele jaren werkzaam geweest in de Nederlandse Horeca, maar is vooral bekend als oud-directeur en gastheer in Hotel – Restaurant De Swaen in Oisterwijk, waar hij samen met Cas Spijkers twee Michelinsterren heeft verworven. Na zijn vertrek bij De Swaen werd de heer Rutten commercieel directeur van Wijnkoperij Jean Arnaud in Tilburg. Daarnaast bekleedde hij diverse functies op maatschappelijk en sociaal gebied.

Dhr. Piet RuttenLid
Dhr. Dolf Pigmans

De heer Pigmans heeft ruime ervaring binnen beroepsonderwijs en arbeidsmarktontwikkeling. Sinds 1988 werkzaam op het snijvlak arbeidsmarkt en opleidingen. Nadruk op HBO en MBO beroepsonderwijs met als aandachtsgebied onderwijsvernieuwing. Momenteel is de heer Pigmans eigenaar van DPO coaching, ontwikkelen en training.

Dhr. Dolf PigmansLid

Europrof is internationaal erkend met prestigieuze erkenningen. Zo heeft Europrof als eerste in Nederland een horeca kwalificatie op NLQF/EQF niveau 5.

DutchEnglish