19, 20 september 3, 4, 31 oktober 1, 14, 15, 28, 29 november

Data Taste of talent project bekend

Opnieuw zullen we dit jaar een aantal avonden restaurant-projecten bij Europrof houden. Noteer alvast de data en houd onze site in de gaten voor meer informatie over menu’s, prijzen en reserveringen.

19, 20 september

3, 4, 31 oktober

1, 14, 15, 28, 29 november

Onze studentes zijn er weer klaar voor! Geniet van een top driegangen menu voor een “studentenprijs”!

Maud van Overdijk is de trotse Erasmus+ Mobility Award winnares 2016

Wederom Europrof-studente winnaar van de Erasmus+ Mobility Award

Maud van Overdijk is de trotse Erasmus+ Mobility Award winnares 2016. De studente van Europrof Horeca Opleidingen in Moergestel won de award en € 500,- met haar verslag over haar stage in het Lyrath Estate Hotel in Kilkenny (Ierland). In het bijzijn van haar familie, directie, vertegenwoordigers van de Raad van Advies, coördinator internationalisering, docenten en studenten, is de award en het prijzengeld uitgereikt.
Lees meer

Eerste diploma’s op NLQ-EQF 5 uitgereikt.

Maandag 23 januari zijn voor het eerst NLQF-EQF 5 diploma’s uitgereikt aan studentes van Europrof. Cindy Sep en Lieke Teurlings ontvingen hun welverdiende diploma uit handen van Burgemeester Janssen uit Oisterwijk. Europrof Horeca Opleidingen, een particuliere hotelschool gevestigd in Moergestel, mag zich met trots de eerste school in Nederland noemen die op niveau 5 in de Horeca is ingeschaald.

Reserveer nu!

Taste of Talent – Culinair wild bij Europrof!

Hoewel wild het hele jaar verkrijgbaar is, begint het ‘culinaire wildseizoen’ klassiek op 15 oktober en duurt tot en met tweede kerstdag . Taste of Talent staat daarom deze maand in het teken van ‘Wild’. In dit thema zullen de gerechten bereid worden. Uiteraard is zowel de bereiding als de service in handen van de studentes van Europrof. U wordt van 17:30 tot 18:00 ontvangen, de avond eindigt rond 20:30 uur. De kosten bedragen €20,- p.p. exclusief dranken. Hiervoor heeft u een driegangen-keuzemenu, een leuke avond uit en ‘proeft’ u letterlijk het talent dat wij in huis hebben! Reserveer telefonisch voor één van bovenstaande data via 013 – 513 22 65 (tussen 12.00 en 18.00 uur).

p.s. let op: pinnen is niet mogelijk.

Reserveer nu!

Taste of Talent – Een gezellig herfstdiner bij Europrof!

De bladeren waaien uit de bomen en het landschap kleurt diep geel. Taste of Talent staat daarom deze maand in het teken van ‘Herfst’. In dit thema zullen de gerechten bereid worden. Uiteraard is zowel de bereiding als de service in handen van de studentes van Europrof. U wordt van 17:30 tot 18:00 ontvangen, de avond eindigt rond 20:30 uur. De kosten bedragen €20,- p.p. exclusief dranken. Hiervoor heeft u een driegangen-keuzemenu, een leuke avond uit en ‘proeft’ u letterlijk het talent dat wij in huis hebben! Reserveer telefonisch voor één van bovenstaande data via 013 – 513 22 65 (tussen 12.00 en 18.00 uur).

p.s. let op: pinnen is niet mogelijk.

Taste of Talent – Reserveer nu uw diner bij Europrof!

Deze maand staat Taste of Talent in het teken van ‘Nederland’. In dit thema zullen de gerechten bereid worden. Uiteraard is zowel de bereiding als de service in handen van de studentes van Europrof. U wordt van 17:30 tot 18:00 ontvangen, de avond eindigt rond 20:30 uur. De kosten bedragen €20,- p.p. exclusief dranken. Hiervoor heeft u een driegangen-keuzemenu, een leuke avond uit en ‘proeft’ u letterlijk het talent dat wij in huis hebben! Reserveer telefonisch voor één van bovenstaande data via 013 – 513 22 65 (tussen 12.00 en 18.00 uur).

p.s. let op: pinnen is niet mogelijk.

Europrof horeca opleidingen behaalt het NRTO-keurmerk!

Met trots kunnen we melden dat Europrof horeca opleidingen het NRTO-keurmerk heeft behaald. Het verkrijgen van dit keurmerk is voor ons een erkenning van de kwaliteit van onze opleiding en de professionaliteit van onze dienstverlening. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft getoetst of we aan de kwaliteitseisen voldoen. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO is de branchevereniging voor private opleiders.

Lees meer

Moergesteldiner groot succes

Zaterdag 23 april 2016 is het evenement Moergesteldiner in Den Boogaard in Moergestel opnieuw een succes geworden! Het thema van dit jaar was Italië. Meer dan 80 gasten hebben genoten van de culinaire kunsten en de gastvrijheid van de studentes van Europrof Horeca Opleidingen.

Lees meer

Erasmus+ Mobility Award winnaar 2015

Vivjan Champness is de trotse Erasmus+ Mobility Award winnaar 2015. De student van Europrof Horeca Opleidingen in Moergestel won de award en €500,- met haar verslag over haar stage in Bournemouth (UK). Afgelopen vrijdag 15 april werden in het bijzijn van haar familie, directie, vertegenwoordiger van de Raad van Advies, coördinator internationalisering, docenten en studenten, de award en het prijzengeld uitgereikt.

Lees meer

Europrof ontvangt de Erasmus+ VET Mobility Charter Award!

Marjan Hammersma, directeur-generaal verantwoordelijk voor cultuur, media én internationalisering binnen het ministerie van OCW, sprak tijdens de uitreiking afgelopen 1 december over KWALITEIT in de MOBILITEIT.

Lees meer